Tak zvažuji prodat svoji motorku, mám ji cca 1,5roku, dal jsem ji snad vše co potřebovala, teda nejsem plně rozhodnutý ji prodat, ale moc mě nebaví na ni jezdit sám, tedy kamarádi motorky nemají a samotný někam jezdit, no každý ví o čem mluvím co tam, na motorce jste tam za chvilku a pak zase zpět a je mi líto, aby stála v garáži a jednou za měsíc jsem někam vyjel, za tu dobu co ji mám jsem na ni najel cca 1000km, což je škoda.
No k motorce jedná se o Hondu CBR929RR r.v.2001, motor SC44, výkon 109Kw/11000ot/min.
Co jsem na ni udělal :
04.2012 - olej Motul 10W-40 , komplet brzdy EBC Double-H a brzdovka MOTUL DOT4 Racing
05.2012 - komplet nové pneumatiky Dunlop Sportmax Qualifier přední i zadní
08.2012 - nová baterie Varta
----------------------------------------------
03.2013 - nový olej Motul 10W-40, nová brzdovka MOTUL DTO4 klasická ( měnil mi to kamarád a myslel si, že je ta původní stará, bohužel nezná závodní racing, která je vzhledově jako med a tak ji vyměnil, škoda no ), teď je motorka u servisáka na výměnu ložisek v brýlých, byla tam malá vůle, tak jsem to nechal vyměnit.
Řetezovka měnil minulý majitel a podle servisáku je opravdu v dobrém stavu.
Pokud ji opravdu prodám, tak s motorkou je na prodej o kompletní kombinéza v bárvách motorky a znaky Honda CBR, párkrát nošené boty velikost 45, 2x helma velikost L a M, páteřák atd. prostě bych dal všechno co mám k motorce, protože už bych to nepotřeboval.
V plánu je výměna za kabrioleta.
Cena je dohodou, nějak musím zjistit jak se to teď prodává.
Fotky co jsem dělal při koupi a když se něco dělalo, další fotky udělám až přivezu motorku od pana doktora a vyfotím všechno, co by šlo.